Συχνές Ερωτήσεις Toggle

Το ενημέρωμένο προσωπικό της υποδοχής μας μπορούν να σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες και τις συμβουλές για το νησί …..

Σύστημα Κρατήσεων ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προχωρήσετε σε κράτηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κρατήσεων πραγματικού χρόνου και να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα διαμερίσματα ανάλογα με τις επιθυμίες σας δημιουργώντας το δικό σας πακέτο διαμονής. Βρείτε τα αεροπορικά εισιτήρια σας από το internet στην σελίδα των προσφορών. Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς και από το διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας» (κωδικός αεροδρομίου RHO)

Κανάλια Κρατήσεων Internet

Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με τα περισσότερα κανάλια (Booking.com, Expedia, Venere, Orbitz, Sunhotels, Hotel.de, Agoda, Travelocity, Hotelbeds). Θα χαρούμε να λάβουμε την κράτησης και να μας δώσετε την ευκαρία να σας προσφέρουμε την φιλοξενία μας.

Τουριστικά Πρακτορεία & Γραφεία Ταξιδίων

Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς αλλά και με τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μετακίνηση με Ταξί

Μπορείτε να κλείσετε ένα ταξί από και προς τα λιμάνια και το αεροδρόμιο. Επιλέξτε απο το πακέτο υπηρεσιών στο συστήμα κρατήσεων το ταξί σας. Αν σας αρέσει να κάνετε κράτηση μόνο για συγκεκριμένη μεταφορά επικοινωνήστε με email στο info@athineonhotel.gr. Είναι ο ευκολότερος τρόπος μετακίνησης και μερικές φορές και ο πιο οικονομικός. Μέσα στην πόλη υπάρχουν αρκετοί σταθμοί που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν

Δημόσια Μέσα Μετακίνησης

 Υπάρχουν καθημερινά (κάθε πλήρες και μισή ώρα) λεωφορεία από και προς το αεροδρόμιο Διαγόρας. Ωστόσο τα λεωφορεία δεν διέρχονται από το ξενοδοχείο ΑΘΗΝΑΙΟΝ. Οι επισκέπτες θα πρέπει να αλλάξουν λεωγορίο στο τερματικό σταθμό στο Μανδράκι και να λάβουν τα λεωφορεία της πράσινης γραμμής. Το τελευταίο λεωφορείο για το αεροδρόμιο στις 22:30

Ποδήλατα & Μηχανάκια

Το τμήμα υποδοχής του ξενοδοχείου μας θα σας βοηθήσουν να ενοικιάσετε το ποδήλατο ή το μηχανάκι της αρεσκία σας. Για τα μηχανοκίνητα οχήματα είναι απαραίτητο η παρουσίαση του ανάλογου διπλώματος

Λίνδος – Ιάλυσος – Κάμειρος

Οι τρεις αρχαίες πόλεις της Ρόδου, ​​όλες με τις μοναδικές τους  Ακροπόλεις. Η πιο κοντινή είναι η Ιάλυσος, μολις 8 χλμ με την μαγευτική θέα. Κάντε κράτηση στην υποδοχή μας,  διαλέξτε μία απο τις διαθέσιμες εκδρομές για μισή μέρα ή ολόκληρη ημέρα, με λεωφορείο ή με ημερόπλοιο …

Σύμη & Πανορμίτης

Ημερήσια εκδρομή με σκάφος, που αναχωρεί από τη Μαρίνα Μανδρακίου στις 08:00 και επιστρέφει στις 16:00. Η Σύμη είναι ένα μικρό αλλά πολύ όμορφο νησί μόλις 45 λεπτά μακριά από τη Ρόδο. Με την ίδια εκδρομή θα επισκεφθεί, επίσης τον Πανορμίτης με την ορθόδοξη μονή χτισμένη δίπλα στην  θάλασσα.

Τουρκία – Μαρμαράς

Ο Μαρμαράς είναι η πλησιέστερη πόλη στα παράλια της Τουρκίας. Η μονοήμερη εκδρομή με το ιπτάμενο δελφίνι ή το catamaran, προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να επισκεφτεί σε ένα ταξίδι δύο διαφορετικές ήπειρο (Ευρώπη και Ασία)

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Μπορείτε να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας,  και να το παραλλάβετε στο αεροδρόμιο ή σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε. Επιλέξτε απο μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, διαφόρων κατηγοριών από τοπικη εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων . Πλήρης ασφάλιση, απεριόριστα χιλιόμετρα, κλιματισμός και ραδιόφωνο σε όλα τα αυτοκίνητα. GPS Navigator κατόπιν αιτήματος.

Ενοικίαση Αεροπλάνου ή Ελικοπτέρου

Ταξιδέψτε με στύλ σε έναν απο τους κοντινούς προορισμούς και επιτρέψτε μας να φροντίσουμε για την μετακίνηση σας.

Ενοικίαση Ιστιοπλοικού ή Ταχύπλοου

 Κανονίστε με τους φίλους σας τον γύρο της Μεσογείου με ιστιοπλόο ή εξορμείστε σε ένα κοντινό προορισμό με ταχύπλοο. Άδεια Skipper μπορεί να κριθεί αναγκαία, ωστόσο, αν δεν υπάρχει διαθέσιμη, μπορείτε να ενοικιάσετε και καπετάνιο με το σκάφος 

Υποδοχή Ξενοδοχείου 24 ώρες

Το ξενοδοχείο προσφέρει 24 ώρες υπηρεσίες υποδοχής. Επικοινωνήστε για κρατήσεις εισητηρίων, εκδρομές, πληροφορίες για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.

Καταδύσεις

Μια επαγγελματική ομάδα καταδυτών προσφέρει μαθήματα καταδύσεων στον κόλπο της Καλλιθέας. Εξερευνήστε την υποθαλάσσια περιοχή και μαγευτείτε απο τη μεγάλη ποικιλία της θαλάσσια ζωή.  ….

Δωμάτιο Αποσκευών

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεαν φύλαξη αποσκευών στους πελάτες τους κατα την ημέρα της άφιξης και της αναχώρησης τους. Ζητήστε απο το τμήμα της υποδοχής να σας βοηθήσει με την μεταφορά των αποσκευών σας.

Πετσέτες Πισίνας

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους πελάτες του πετσέτες για χρήση στην πισίνα έναντι εγγύησης 10 ευρώ ανα πετσέτα. Δεν επιτρέπεται η χρήση των πετσέτων του δωματίου (λευκές πετσέτες) εκτός δωματίου. Οι πετσέτες των δωματίων αλλάζονται κάθε μέρα παρα μέρα. Αν επιθυμείτε να αλλάζουμε τις πετσετες σας νωρίτερα επικοινωνήστε με το τμήμα της υποδοχής.

Επιλογή Μαξιλαριού

Το ξενοδοχείο προσφέρει την επιλογή μαξιλαριού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επικοινωνήστε με το τμήμα της υποδοχής για περισσότερες πληροφορίες.